Verkopen met LEF

Meer klanten, meer omzet?

Wij gebruiken koude acquisitie om in contact te komen met uw nieuwe klanten. Voor het maken van echt goede afspraken is het belangrijk om verbinding te maken. VERBINDT zorgt voor een boost van uw sales output!
Wij hebben ervaring in koude acquisitie voor:

Wilt u weten of wij beschikbaar zijn voor een opdracht?

“Koffie kunnen we overal krijgen”

Verbindt in de praktijk

Doelgroep bepaling

Koude acquisitie

Nabellen van mailings

Agendaplanning

Offerte opvolging

Commerciële opvolging

Structurele marktbewerking

Verbindt on the job

Titel

Hoe pakt u koude acquisitie aan? Hoe zorgt u ervoor dat uw boodschap aankomt bij uw prospect? Als uw boodschap relevant is dan maken wij meer succesvolle afspraken. VERBINDT gaat samen met u onderzoeken welke bedrijven met uw product en/of dienst geholpen zijn. Effectieve acquisitie begint met een goede analyse van uw doelgroep(en).

Wist u dat koude acquisitie nog steeds de meest effectieve methode is om nieuwe klanten aan te trekken? Is er iemand in uw personeelsbestand die koude acquisitie leuk vindt? Koude acquisitie wordt leuker wanneer mensen meer resultaten boeken. Meer leuke gesprekken, meer afspraken. Het gaat natuurlijk allemaal om de kwaliteit van uw afspraken. Wilt u een boost van uw sales output? Dan kiest u voor VERBINDT! Wij hebben ons gespecialiseerd in het leggen van verbinding tussen twee partijen die elkaar versterken. Met onze persoonlijkheden en ervaringen komen we samen verder!

Welke actie neemt u na het versturen van een mailing? De kracht van een mailing zit in het nabellen. Is uw boodschap goed aangekomen? Zijn er nog vragen? Wij houden uw contacten warm en inventariseren de feedback zodat u beter kunt inspelen op de klantvraag. Geef uw mailing extra waarde en laat ons de ontvangers bellen. Wij zorgen voor een positieve invloed op uw verkoopresultaten.

Wilt u wachten als u ergens ja op zegt? Wij smeden het ijzer als het heet is. VERBINDT plant direct de afspraken in uw agenda of in die van uw accountmanagers. Agendaplanning is een belangrijke voorwaarde voor koude acquisitie. Wij zijn het verlengstuk van uw verkoopafdeling en zo presenteren wij ons ook. Wij plannen effectief, zorgen voor een afspraakbevestiging en sturen indien gewenst ook brochures of andere informatie toe. Wilt u weten hoe wij u kunnen ondersteunen? Neem dan contact met ons op.

Wij zien elke offerte als een kans op nieuwe verkoop. U toch ook? Klanten doen graag zaken met mensen die zelfverzekerd zijn en overtuigd zijn van de kwaliteit van hun product of dienst. Daarom is een goede opvolging na het versturen van de offerte belangrijk. VERBINDT heeft geen last van (belemmerende) verwachtingen, aannames en overtuigingen. Wij benaderen uw prospects met lef en de overtuiging dat ze zijn geholpen als ze ‘ja’ zeggen. Wij luisteren naar uw prospects en zoeken naar oplossingen van de bezwaren die worden gegeven. Doordat wij ons snel kunnen verbinden met uw potentiële klant krijgen wij informatie die van onbeschrijfelijke waarde is voor het verkoopproces nu en in de toekomst.

Op dit punt van het verkoopproces verspillen de meeste bedrijven sales-euro’s. U ook? Laat u het contact met uw potentiele klant afkoelen na een eerste gesprek? Ook al heeft het gesprek niet direct een klant opgeleverd, dit contact is wel waardevol voor de toekomst. Daarvoor hebt u geïnvesteerd in marketingactiviteiten. Tegenover succes staan veel uren van najagen en volhouden. ‘Nee’ horen hoort erbij. Wij verzorgen de commerciële opvolging zodat uw investering wordt beloond met omzetverhoging. Wij maken verbinding en zorgen voor verankering. Wilt u weten hoe wij dat doen?

Hebt u continu grip op uw doelgroep(en)? Vergeet u weleens een prospect? Hoe legt u een permanente verbinding met uw potentiële kopers? VERBINDT blijft uw belbestand bijwerken en verrijken. Wij vergeten uw interessante prospects niet. Wij benaderen bedrijven op het moment dat het voor hen relevant is. Door contacten te onderhouden blijft u een goed acquisitiebestand houden. Wij geven u grip op uw doelgroep(en) en inzicht in wat u kunt en mag verwachten aan verkoopkansen.

Uw medewerkers willen van ons leren. Dat hebben wij gemerkt in de praktijk. Wij maken van collega’s een team door hen met elkaar te verbinden tijdens het doen van koude acquisitie. Wij wakkeren de onderlinge competitie aan door middel van humor of een spel. VERBINDT haalt het beste uit uw verkoopteam naar boven. Wij geven uw medewerkers zelfvertrouwen en power! Wij geven antwoord op veel voorkomende vragen:

  • Hoe maak je verbinding door de telefoon?
  • Hoe krijg je de juiste klik met de juiste mensen?
  • Hoe breng je structuur aan in je gesprek?
  • Wat zijn de juiste vragen?
  • Hoe geef ik een gericht aanbod?
  • Hoe ga ik om met bezwaren?
  • Hoe maak ik eenvoudig een afspraak?

Deze intensieve training is oplossingsgericht en direct toepasbaar. Wij zijn onderdeel van het verkoopteam en leren de teamleden vaardigheden en kwaliteiten die nodig zijn voor het maken van afspraken. Het enthousiasme van uw team groeit. Ze halen direct succes met de geleerde technieken. Een betere motivatie is er niet! Na de training is niet alleen het verkoopteam klaar voor de toekomst, maar u ook. Er liggen mooie afspraken op u te wachten. Wilt u meer weten over deze resultaatgerichte training? Neem dan contact met ons op.

Titel